Bărbați

Urmăriți adevărata maturitate

Niciodată nu a fost mai provocator – sau necesar – ca astăzi, să fii un bărbat evlavios. Înconjurați de stereotipuri care îi prezintă pe bărbați fie ca pe niște papă-lapte fricoși, fie ca pe niște brute musculoase, viziunea biblică a maturității asemănătoare lui Hristos nu are vizibilitate. Iar bărbații creștini, care încearcă să-și bazeze viața pe principiile biblice, întâlnesc adesea rezistență.

Ce vrea Dumnezeu de la tine, ca bărbat? Cum se manifestă imaginea biblică a maturității bărbatului în secolul douăzeci și unu? Insight for Living te poate ajuta să adresezi subiectele dificile cu care care se confruntă bărbații azi: de la așteptările pe care le are Dumnezeu față de lideri, până la înfrângerea ispitele sexuale și a păcatului. Vino să ne echipăm cu unelte care să transforme imaginea imperfectă a bărbatului în imaginea perfectă a Omului perfect, Isus Hristos.

Articole

Specii pe cale de dispariție

Psalmul 78

Mai ții minte când bărbații erau cu adevărat bărbați? Mai ții minte vremea când puteai să-ți dai seama de acest lucru dintr-o privire? Mai ții minte...

Citiţi mai departe